Klachten

Eventuele Klachten

Laatst bijgewerkt op 27 november 2023

Webwinkel Keur Merk:

We hebben leuk nieuws om met je te delen. We zijn namelijk aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk van Nederland. Dat betekent dat we deel uitmaken van een groep van 9.000 webwinkels die allemaal staan voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Wat is WebwinkelKeur?

WebwinkelKeur is geen gewone organisatie. Ze zijn helemaal onafhankelijk en ze zorgen ervoor dat hun keurmerk echt iets betekent. Het is een combinatie van een betrouwbaar keurmerk en de echte ervaringen van klanten zoals jij.

Dubbele Zekerheid

Wat echt tof is, is dat we nu een interactief keurmerk op onze site hebben met een reviewpagina. Dit betekent dat jij, als onze klant, heel makkelijk je ervaringen kunt delen. Het is een fijne manier om te laten zien wat je van ons vindt en het helpt ons om continu te blijven verbeteren.

Kortom, door bij ons te shoppen, krijg je die dubbele zekerheid. Enerzijds de zekerheid dat we voldoen aan de gedragscode van het keurmerk en anderzijds de mogelijkheid om te lezen wat andere klanten van ons vinden, of je eigen ervaringen te delen.

We zijn super blij dat we dit stapje extra voor jou kunnen zetten en hopen dat je met een nog geruster hart bij ons blijft winkelen.

Klachten?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hoi@commedeuxenfants.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

ODR Platform/Europese Commissie:

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.