Webwinkel Keur Merk & Reviews

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door<a href="https://www.webwinkelkeur.nl" target="_blank">WebwinkelKeur</a>. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen<a href="https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/waarom-webwinkelkeur/gebruikersvoorwaarden/" target="_blank">hier</a>. <br /> Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.


Aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Hey daar!

We hebben leuk nieuws om met je te delen. We zijn namelijk aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk van Nederland. Dat betekent dat we deel uitmaken van een groep van 9.000 webwinkels die allemaal staan voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Wat is WebwinkelKeur?

WebwinkelKeur is geen gewone organisatie. Ze zijn helemaal onafhankelijk en ze zorgen ervoor dat hun keurmerk echt iets betekent. Het is een combinatie van een betrouwbaar keurmerk en de echte ervaringen van klanten zoals jij.

Dubbele Zekerheid

Wat echt tof is, is dat we nu een interactief keurmerk op onze site hebben met een reviewpagina. Dit betekent dat jij, als onze klant, heel makkelijk je ervaringen kunt delen. Het is een fijne manier om te laten zien wat je van ons vindt en het helpt ons om continu te blijven verbeteren.

Kortom, door bij ons te shoppen, krijg je die dubbele zekerheid. Enerzijds de zekerheid dat we voldoen aan de gedragscode van het keurmerk en anderzijds de mogelijkheid om te lezen wat andere klanten van ons vinden, of je eigen ervaringen te delen.

We zijn super blij dat we dit stapje extra voor jou kunnen zetten en hopen dat je met een nog geruster hart bij ons blijft winkelen.

Tot snel in onze webwinkel!